O PROIZVODIMA

HK „Andrijašević“ ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji dušeka. Naša misija je prvenstveno zadovoljstvo kupaca, polazeći od toga ulažemo puno u kvalitet proizvodnje, tok obrade, estetski izgled i brzu dostavu.

Izbor dušeka je individualna potreba. Svako od nas ima svoju tjelesnu težinu, specifično znojenje, svoje navike pa i svoj odgovarajući izbor dušeka. Ali imajte u vidu da je samo najbolje dovoljno dobro za Vas.

Prepustite se izboru ali se prvo informišite.

Obučeni trgovci će Vam na osnovu naših dugogodišnjih iskustava pomoći da nađete najbolje rješenje. Isprobajte kakav je osećaj ležanja na izabranom dušeku.

Neka Vaše tijelo odluči! Ono će prepoznati šta je pravi ugođaj.

Proizvodimo dušeke u 20 standardnih dimenzija, ukoliko se Vaš željeni dušek ne nalazi u našim standardnim dimenzijama rado ćemo ga izraditi po Vašoj mjeri.

Dolaskom novih trendova uvode se i novi tipovi dušeka. Ljudi se često dvoume oko izbora, ležaj sa oprugama ili bez njih. U svetu više od 70% stanovništva koristi dušeke sa žičanim opružnim jezgrom (ŽOJ-om). Ono je tipa Bonnell.

Opruge od koga je sačinjeno jezgro ublažavaju snagu žice u dušeku i obezbeđuju cirkulaciju vazduha a samim tim i održavanje higijenskih uslova. Izuzetna ventilacija koja je ovdje prisutna sprječava stvaranje vlage a samim tim i nastanak velikog broja grinja. Ova osobina ima idealnu prednost gde se na jednom dušeku javlja veliki broj korisnika (hoteli, banje, bolnice…). Nasuprot navedenih dušeka, dušeci bez ŽOJ-a imaju manju propusnu moć bez obzira na svoju strukturu. Otuda pružaju veliku mogućnost zadržavanja vlage. Zbog ovakvih svojih osobina njihova podloga mora biti prozračna, najbolje su letvice jer pružaju dobru cirkulaciju vazduha. Njihova prednost u odnosu na dušeke sa ŽOJ-om je ta što se u većoj meri prilagođavaju obliku tijela. Sem toga su savitljivi i mogu da se stavljaju na pokretne podloge.

Kvalitetniji dušeci sa ŽOJ-om iz našeg programa mogu da traju i više od 30 godina, ali mi preporučujemo njihovu zamjenu svakih 7 godina. Jer je to vrijeme za koje ćete promjeniti i Vaše potrebe.

U našoj ponudi imamo dušek ANTIALERGICO koji u sebi ima polister, on izoluje čestice koje mogu izazvati alergije. Sem toga spoljašnje platno je antialergijski tretirano što garantujemo sertifikatom proizvođača.

Preporučujemo kategoriju od De Lux-a pa na dalje, jer smo sigurni da ćete svoja očekivanja i te kako ispuniti odabirom navedenih dušeka koji u sebi sadrže debele slojeve prirodnih materijala što omogućava izvanredan osećaj udobnosti, a to će zadovoljiti i najprobirljvije zahteve.

Garancija na dušeke sa žičanim opružnim jezgrom iznosi 5 godina na žičano opružno jezgro, a na sam dušek EKONOMIK I STANDARD 24 meseca; LUX i De Lux 24 meseca; ANTIALERGICO I ORTOPEDICO 36 mjeseci.

Dok na dušeke bez žičanog jezgra NATURAL LATEX, NATURAL COCO I MEMORY FLEX garancija iznosi 24 mjeseca.

Uz sačuvani fiskalni račun o kupovini!

Sve dušeke iz proizvodnog programa preporučujemo da okrećete 2-3 puta godišnje. To će obezbjediti dugotrajnost dušeka i do 5 – 10 puta dužu trajnost izvan garantnog roka.

DOSTAVA I PLAĆANJE

Putem Internet prodaje za sada niste u mogućnosti da platite platnim/kreditnim karticama. Ova usluga će uskoro biti omogućena.

Fizička lica mogu izvršiti plaćanje naših proizvoda gotovim novcem, platnom karticom, kreditnom karticom, čekovima, i kreditom. Sva uputstva oko odobravanja kredita mogu dobiti u jednom od naših maloprodajnih objekata širom Srbije.

Ukoliko plaćate uplatnicom, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate.

Kod plaćanja kreditom dovoljno je da u jednom od naših maloprodajnih objekata preuzmete profakturu za proizvod koji ste izabrali.

Pravna lica treba da se obrate na jedan od naših telefona komercijalne službe gde će dobiti detaljna uputstva o uslovima prodaje naših proizvoda pravnim licima.

Dostava je vrlo brza i efikasna gde god se nalazili, za sva detaljnija uputstva obratite se našoj komercijalnoj službi ili lično posetite neki od naših salona.

Poštarina se plaća prema cjenovniku kurirske službe EuroExpress ili ako je u mestu gde imamo maloprodaju onda je besplatna.

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac telefonom, radi potvrde porudžbine i vaših podataka.
Period tokom kojeg će Vas naš prodavac kontaktirati je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem.
Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine, a rok isporuke je 5 radnih dana od evidentiranja uplate. Uobičajeno vreme za isporuku je 2 dana.

Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonski pozivom na broj telefona +381 22 479-126 ili slanjem e-maila na podrska@andrijasevic.rs

Postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima to možete uraditi su opisani u kategoriji Reklamacije.

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Bosne i Hercegovine.

Ukoliko ste nakon poručivanja primili e-mail od nas sa potvrdom porudžbine ili ukoliko Vas je kontaktirao nas prodavac, budite sigurni da je vaša porudžbina evidentirana.

Potrebno je da kliknete na dugme Prijava/registracija, a zatim na link Zaboravljena šifra, nakon čega će biti potrebno da unesete Vaš e-mail na koji ćemo vam poslati link za resetovanje lozinke.