Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Prikaži bočnu traku
Ortopedico dušek Andrijašević dušeci slika 1
Zatvori

Ortopedico dušek

197.00KM856.00KM
Ortopedico dušek je dušek koji je namenjen za ljude veće tjelesne težine i one koji imaju problema sa kičmom, kao i za ljude koji preferiraju tvrđu podlogu za spavanje. Dušek je dizajniran da podrži leđa, zglobove i mišiće skeleta i tijela kao cjeline.
Zatvori

Latex naddušek

137.00KM500.00KM
Latex materijal dobijen je preradom prirodnog kaučuka. Veoma je dugotrajan i izvanredne elastičnost. Velika fleksibilnost omogućava odlično prilagođavanje na pritisak tijela.
Zatvori

Antialergico dušek

136.00KM586.00KM
Antialergico je dušek koji pruža izvanrednu udobnost, temeljenu na kombinaciji opružnog jezgra i izrazito bogatog punjenja, koji zajedno pružaju idealnu potporu telu, te tako omogućuju kvalitetan san. Pamučna vata koja se nalazi obostrano apsorbuje telesnu toplotu dok poliuretanska pena osigurava dodatnu udobnost.
Zatvori

De Lux dušek

128.00KM554.00KM
De Lux je dušek izuzetne udobnosti i kvaliteta a posebno što ističe prednosti ovog dušeka su zimska i letnja strana te se prema tome okreće u zavisnisti od godišnjeg doba.
Zatvori

Economic dušek

80.00KM322.00KM
Economic je dušek koji zadovoljava kriterijume udobnosti i spada u dušeke srednje čvrstoće. Zbog svojih dobrih karakteristika preporučuje se za opremanje odmarališta i privatnih smeštaja.
Zatvori

Lux dušek

94.00KM411.00KM
Lux je dušek koji će vam pružiti osećaj nežnog dodira prirodnog punjenja na tvrdoj i eleastičnoj podlozi opružnog jezgra. Na bočnim stranama po dužini se nalaze po dva ventila koji služe za cirkulaciju vazduha unutar samog dušeka.
Zatvori

Praktico dušek

51.00KM211.00KM
Praktico je dušek koji zadovoljava kriterijume udobnosti i spada u mekše dušeke . Preporučuje se za opremanje vikendica i pomoćnih ležajeva.